meisjes van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting Tarcisius Shanti -Welpen genoemd.

Zij spelen in de "rimboe", een avontuurlijk spel, gebaseerd op het rimboeboek van Rudjard Kipling.

Zij draaien op Donderdagavond van 18.30u tot 20.00u        Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sociaal Jaarverslag Shanti Welpen 2018

Wij hebben weer een heel leuk scouting jaar achter de rug!

Onze groep bestaat nu uit  28 kinderen en 6 leiding.

Onze groep is weer flink gegroeid het afgelopen half jaar.

Drie kinderen zijn naar ons toekomen vliegen vanuit de Bevers, tijdens het overvliegweekend.

Ook zijn er 10 kinderen bijgekomen via de buitenschoolse scholenactie.

Helaas hebben we ook van een aantal kinderen afscheid moeten nemen omdat ze zijn overgevlogen naar de gidsen of omdat ze de scouting hebben verlaten.

We hebben weer een hoop leuke activiteiten gedaan.

Zo zijn we naar scouting Lambertus gegaan om carnaval te vieren. Samen  met de andere welpen hebben we gehost en gegriezeld in de donkere grot. Scouting Lambertus had alles weer prima geregeld.

In maart van dit jaar hebben we weer net als andere jaren gecollecteerd voor Jantje Beton.

In de zomervakantie zijn we 5 daagjes naar Oosterhout geweest op zomerkamp.

Het kamp stond in het teken van Aladin.

We hebben  weer allerlei leuke activiteiten gedaan tijdens deze week: zeskamp, quiz, handelsspel, knutselen, bingo en nog vele andere activiteiten.

Als afsluiting zijn we naar Duinoord gaan. Daar hebben we heerlijk kunnen spelen, klimmen en eten.

We kunnen spreken van een geslaagd kamp!

Eind september hebben we weer deelgenomen overvliegweekend.

Drie bevers zijn met een parcours naar ons toe komen klimmen. Welkom  Jolijn, Fenne en Zoë!

Omdat sinterklaas ons clubhuis elk jaar gebruikt om de slapen hebben we 1 opkomst ergens anders gedraaid.

We zijn film gaan kijken bij een van de leidsters thuis. Daar werden we blij verast met een bezoekje van de sint. Hij wist een hele hoop over de welpen. We zijn verwend met lekkere pepernoten en cadeaus

Het jaar  hebben we afgesloten met een heerlijk kerstdiner. Elke welp had thuis iets bereid. Samen hebben we hier heerlijk van genoten en alvast getoast op de feestdagen.

Buiten deze bijzondere activiteiten hebben we tijdens de opkomsten nog vele andere leuke dingen gedaan: balspelen, speurtochten, knutselen, handelspel, levend kwartet, slagbal, jungleganzenbord en nog vele andere leuke dingen.

We kijken weer terug op een super jaar!

Groetjes

Shanti Welpen Leur