Hieronder treft u een overzicht met de contributie (per maand) per onderdeel en de gegevens van de rekening.

Onderdeel Contributie per maand
Bevers € 8,00
Welpen (jongens) € 8,00
Shanti-Welpen (meisjes) € 8,00
Esta-Welpen (jongens-meisjes) € 8,00
Verkenners € 8,00
Gidsen € 8,00
Rowans € 8,00
Sherpa's € 8,00
Adelaars € 8,00
Roverscouts    &    25+ Stam  € 8,00

Betalingsmogelijkheden

We verzoeken u gebruik te maken van een incasso betaling. De verwerking scheelt ons als vereniging veel geld Wij moeten de bank betalen voor iedere bijschrijving en van een incasso zijn deze kosten veel lager. U kunt de incasso inschakelen door ons een incasso machtiging te geven. Het formulier voor de incasso machtiging kunt u hier downloaden Met een incasso betaalt u de contributie maandelijks.
Nieuwe leden betalen allemaal via een incasso, door de machtiging af te geven op het inschrijfformulier.

Mocht u niet via een incasso willen of kunnen betalen, dan verzoeken we u een automatische of periodieke overschrijving in te stellen. Dit kunt u regelen bij uw bank of via internetbankieren.

Overschrijvingskaarten brengen voor ons extra kosten met zich mee. Deze worden daarom niet aangeraden in gebruik.
Het gegevens van de bestuursrekening zijn:
RABO Betaalrekening IBAN NL14RABO0128237295
T.n.v. Scouting Tarcisius

De groepen hebben eigen rekening nummers, vraag hier na bij de leiding.

Als u op de bestuursrekening stort, graag de naam van het lid en bij welke groep het lidmaatschap is!

Vragen?

Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.